TheSaffaGeek

My ramblings about all things technical

VMware View 4.5 client hangs on connecting

Leave a comment

Just a very quick posting on a problem I experienced late last year and have been meaning to post a blog posting on it to hopefully save someone the time i spent trying to work it out.

Late last year I had been battling to connect to our test VMware View 4.5 environment and couldn’t work out the reasons why. Each time I tried to connect to the environment the client would just sit on the connecting phase of the login whereas for my colleagues they could connect perfectly fine.After over a week of speaking with the networking guys and trying loads ideas I decided to do what I should have done in the first place and Google search the problem. Google found me a posting on the VMware communities and the solution right at the bottom of the first page was on the money as I had recently installed Internet Explorer 9 beta and doing the compatibility “fix” did the trick and got it all working again. So if you’ve installed IE9 beta and now your VMware View client just hangs on connecting you know why and how to fix it now

I haven’t tested with VMware View 4.6 so I’m not sure if this will/still apply to it.

Gregg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s